Mesagerul.ro

Află cei 3 pași pentru a-ți deschide cont la un cazino online, plus ponturi suplimentare!

Află cei 3 pași pentru a-ți deschide cont la un cazino online, plus ponturi suplimentare!

 

Îți place să ai parte de provocări și îți dorești o sursă nouă de adrenalină? Jocurile de noroc sunt un hobby excelent dacă îți plac situațiile extreme și ești dispus să investești puțin timp pentru a învăța regulile de bază.

 

Dacă ai răspuns “da”, la toate cele menționate mai sus și te întrebi “Cum deschizi cont la acest cazinou?”, vei afla în următoarele rânduri, cât de simplu este! O etapă premergătoare acestui proces, îi putem spune chiar “pasul zero”, este alegerea operatorului de jocuri de noroc.

 

Ținând cont de faptul că pe internet există chiar zeci de agenții de profil, poate te gândești că doar alegi unul, luându-te după reclamele sale, după care asta e - te înregistrezi și câștigi! Lucrurile nu stau chiar așa, iar pentru a înțelege, vom detalia puțin mai jos.

 

Un cazino online trebuie să fie un loc virtual sigur și stabil, în care tu urmează să îți desfășori activitatea. Dacă vrei să nu joci doar de plăcere, ci să și câștigi diverse premii, va fi nevoie să faci investiții. Astfel, dacă alegi o agenție care nu este licențiată de ONJN, adică nu funcționează legal, îți pui în pericol datele personale și bancare.

 

Conform legii în vigoare și cum vei citi în continuare, va fi nevoie la un moment dat să oferi numărul de telefon, CNP-ul, datele cardului bancar și nu numai. Dacă alegi un cazino aprobat de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, toate informațiile vor fi criptate, la ele având acces doar personalul autorizat, pentru a face anumite verificări care, repetăm, sunt impuse prin lege.

 

Astfel, după ce te-ai asigurat că ai ales o agenție legală, va fi nevoie să o supui altor filtre de selecție, în funcție de ce îți dorești. Iată ce este bine să ai în vedere:

 

             Consistența pachetului de bun venit și a programului de loialitate.

             Metodele de plată disponibile.

             Diversitatea portofoliului de jocuri, în funcție de ce categorie îți place mai mult:

             Video sloturi (păcănele)

             Jocuri de masă și cărți 

             Ruletă

             Poker

             Blackjack

             Baccarat

             Craps

             Live Casino

             Lotto

             Bingo

             Disponibilitatea pe telefon sau tabletă prin aplicație sau accesarea site-ului de pe browser.

 

Odată ce ai făcut selecția finală și te-ai hotărât unde îți vei deschide contul, iată ce trebuie să faci:

 

             Intră pe site-ul operatorului sau pe aplicația sa pentru dispozitivele mobile.

             Dă click pe butonul “Înregistrare”.

             Completează formularul de înscriere cu datele tale.

 

Gata, totul este atât de simplu!

 

Cu toate acestea, există câteva mențiuni de care este bine să ții cont:

             Formularul de înscriere trebuie să aibă datele tale complete și corect scrise.

             Ele vor fi ulterior verificate, de aceea este bine să citești totul de două ori, înainte să finalizezi procesul.

             Cazinourile licențiate au voie să îți ceară CNP-ul, iar dacă nu crezi acest lucru, poți verifica legea în vigoare.

 

             Un ultim pas, după ce ți-ai creat profilul, este să parcurgi procesul de verificare KYC. El presupune dovedirea anumitor informații pe care le-ai trecut în formular, de la nume, CNP și adresă, până la deținerea unui cont bancar.

             Acest lucru presupune încărcarea pe platforma agenției a unor poze clare și luminoase, a anumitor documente precum o factură de utilități, un act de identitate acceptat de operator (BI/CI / pașaport / carnet de conducere / etc.), poza unui card de credit (fără codul CVV).

             Odată trimise pozele în formatul menționat pe site-ul cazinoului, ele vor fi criptate cibernetic, adică protejate virtual, vor fi verificate de personalul autorizat al agenției și vei primi aprobarea, dacă totul este în regulă.

 

Deși pare greu sau de lungă durată crearea unui cont durează doar câteva minute. Cel mai adesea, agențiile de jocuri de noroc au indicații pentru fiecare pas. În plus, oricând ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe detalii, poți contacta serviciul Relații Clienți de care dispune operatorul!

 

 

copyright © 2023 mesagerul.ro