BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Avantajele folosirii grupurilor electrogene Diesel

Avantajele folosirii grupurilor electrogene Diesel

Cei mai mulți dintre noi nu le vedem utilitatea decât atunci când rămânem fără curent și ne imaginăm cum ar fi fost să avem la îndemână o soluție precum gama performantă de grupuri electrogene ENERGEN. Însă adevărul este că generatoarele de curent pot fi foarte utile mai ales atunci când ne dorim să fim proactivi și să prevenim din timp toate posibilele neajunsuri care pot fi provocate de penele de curent electric.

Știm cu toții că în lumea modernă nivelul de dependență față de energia electrică a ajuns la un nivel greu de imaginat. În casele și în business-urile noastre există o mulțime de aparate și device-uri fără de care activitatea ne-ar fi paralizată, cu consecințe dintre cele mai negative (în cazul business-urilor, de exemplu, orice pană de curent înseamnă, printre altele, timpi morți, iar timpii morți sunt echivalentul unei pierderi de bani).

În altă ordine de idei: de ce am vrea să așteptăm să ne ia prin surprindere o pană de curent când putem să fim proactivi? În cele ce urmează vom prezenta câteva dintre avantajele pe care le are achiziționarea unui grup Diesel.

De ce achiziția unui grup electrogen Diesel reprezintă o investiție excelentă?

Generatoarele de curent Diesel, cum sunt cele regăsite pe site-ul www.energen.eu, sunt considerate cele mai performante și fiabile modele de pe piața actuală. Dacă vrem ca echipamentele electronice, cele de uz casnic sau sistemele de securitate din casa sau din sediul firmei să nu aibă vreodată de suferit din cauza unei pene de curent, atunci aceste dispozitive reprezintă o investiție excelentă.

De ce spunem asta? Pentru că:

           Sunt foarte ușor de folosit. Pot fi pornite la cheie, la sfoară sau pot fi dotate cu un tablou automatizat. O mulțime de opțiuni, un singur rezultat: eficiență! Așa că… orice variantă am alege, vom descoperi că sunt toate foarte ușor de folosit.

           Nu necesită mentenanță specială. Atâta timp cât ne asigurăm că le folosim conform instrucțiunilor distribuite de producător nu vom fi nevoiți să facem ceea ce am face în mod normal: să chemăm specialiștii pentru a efectua verificări, odată la câteva luni. Singurul lucru pe trebuie să îl avem în vedere periodic este să schimbăm uleiul motorului.

           Ne pot ajuta să economisim bani. Atunci când alimentarea cu curent electric este oprită brusc, aparatura din casă sau din sediul firmei se poate defecta. Datorită vitezei de răspuns a generatoarelor Diesel, aparatura nu va simți trecerea la alimentarea cu energie furnizată. În acest fel vom economisi bani, pe care altfel i-am fi risipit pe înlocuirea aparaturii care s-ar fi putut defecta în urma întreruperii neașteptate a alimentării.

           Funcționează perfect tot timpul. În rândul publicului larg s-a împământenit preconcepția eronată că buna funcționare a generatoarelor de curent electric ar depinde de factori precum temperatura sau chiar de anotimpul de afară. Nimic mai fals! Buna funcționare a unui generator nu poate fi influențată, în niciun fel, de acești factori: îl putem porni și reporni fără niciun fel de problemă oricând. Singura condiție de care ar fi bine să ținem cont ar fi să îl ferim de umiditate!

ENERGEN: generatoare Diesel în configurațiile pe care ți le dorești

Compania ENERGEN comercializează generatoare la cele mai înalte standarde de calitate și funcționare, aprobate cu certificări internaționale și echipate cu cele mai bune motoare și alternatoare de pe piață.

Generatoarele ENERGEN sunt disponibile în diverse variante (de la 10 la 3.300 kVA), clienții putând alege motorizarea pe care o doresc din cele peste șapte tipuri de motoare produse de unele dintre cele mai mari branduri de pe piață: Iveco, Perkins, Mitsubishi etc.

Dacă te gândești și tu să investești într-un generator Diesel de la ENERGEN, atunci ar mai trebui să știi că, la fel ca motoarele, și piesele lor sunt furnizate de unii dintre cei mai cunoscuți producători din lume. În plus, carcasele sunt realizate dintr-un oțel special, cu proprietăți anti-rugină, care nu numai că le protejează de posibili factori externi nocivi, ci asigură, totodată, și o izolare fonică perfectă.

Consilierea clienților este un alt serviciu util pe care îl vei găsi la ENERGEN: atât înainte, cât și după achiziție vei beneficia de consultanță gratuită din partea specialiștilor companiei. Intră pe energen.eu și alege chiar acum cea mai bună soluție pentru casa sau afacerea ta!

copyright © 2023 mesagerul.ro