Mesagerul.ro

Cărțile în limba engleză – idei excelente de cadouri pentru copii

Cărțile în limba engleză – idei excelente de cadouri pentru copii

Este un adevărat trend în ultimii ani ca cei mici să învețe, de la vârste cât mai fragede, limba engleză, care îi va ajuta pe parcursul vieții în toate situațiile. Iar cărțile în limba engleză, indiferent de categorie, ajută enorm în acest sens!

Te întrebi însă dacă celui mic îi va plăcea un astfel de cadou sau va fi complet dezinteresat? Lasă-ne să îți aducem câteva argumente pentru care cărțile în engleză pentru copii reprezintă idei grozave de cadouri și cum îi poți face pe juniori să le îndrăgească și mai tare, în cazul în care le ignoră.

Cărțile în limba engleză – de ce sunt cadouri potrivite pentru copii?


Desigur, copiilor le-ar plăcea să primească păpuși, mașinuțe, trenulețe, dulciuri și alte distracții în miniatură, colorate și interesante. Da, culorile sunt cele mai atractive pentru micuți, la fel și formele cât mai diverse, dar asta nu înseamnă că nu vor fi atrași de cărți, mai ales de cele pentru copii care sunt, de obicei, frumos colorate.


Dacă le alegem pe cele ale căror subiecte știm că vor fi pe placul juniorilor, avantajele cărților în limba engleză pentru copii sunt următoarele:
●    îi ajută pe cei mici să învețe limba engleză;
●    procesul educațional va fi mai distractiv datorită desenelor colorate, cu personaje distractive;
●    în funcție de magazinul din care sunt achiziționate, pot fi cadouri mai ieftine decât cele mai noi modele de mașinuțe sau păpuși;
●    sunt cadourile care dezvoltă cele mai multe abilități ale celor mici: cititul, memoria cognitivă și cea vizuală, vocabularul, creativitatea etc.

Cum să îi faci pe cei mici să iubească cărțile?

Dacă pentru adulți cititul reprezintă o metodă ideală de relaxare, după care tânjesc atât de mult, pentru cei mici, jocul, distracția și aventurile imaginare cu păpuși și mașinuțe reprezintă activitățile nelipsite ale fiecărei zile.

Știm însă că tu, ca părinte, vrei să le oferi copiilor și altfel de cadouri, care să le dezvolte inteligența. De aceea, alegi ca, pe lângă dulciuri și jucării, să le oferi și cărți în engleză.

Pentru a te asigura că vor prezenta un interes cel puțin la fel de mare pentru cărți cum o fac pentru jucării, iată ce poți face tu:
●    să împachetezi cărțile în hârtie specială, colorată;
●    să deschizi tu cartea, de față cu ei, și să pari mirat de cât de frumoase sunt imaginile și poveștile de acolo;
●    să le explici, pe înțelesul lor, că dacă învață să citească în engleză, vor ajunge să cunoască toți creatorii celebrelor păpuși pe care le adoră.
●    și nu în ultimul rând, nu uita să dai exemplu. Dacă tu vei citi și copilul tău o va face.

Cărți în engleză pentru copii, la preț de anticariat – Antic ExLibris

Da, cărțile în limba engleză sunt de obicei dintre cele mai scumpe, însă nu și în magazinul Antic ExLibris. Aici vei găsi cel mai mare stoc de cărți noi pentru copii, în limba engleză, la preț de anticariat. Site-ul este actualizat la zi, așa că discount-urile sunt reale și valabile!

Vei găsi toate aceste cărți pe site-ul librăriei-anticariat anticexlibris.ro, dar și în locațiile de pe Str. Doamnei, nr.23 și în cea de pe Str. Gabroveni, nr. 61. Alături de acestea vei descoperi și alte cadouri potrivite pentru cei mici, în funcție de vârstă, cum ar fi: cărți de desenat și activități, pe care ei pot desena în voie, stickere, romane grafice, jurnale și agende și multe alte lucruri care te vor surprinde.

Și nu uita că cele mai frumoase momente sunt serile în care citești împreună cu cel mic, înainte de culcare! Puteți să citiți aceeași poveste în fiecare seară și vei rămâne surprins cum copilul va reproduce, din memorie, întreaga poveste!

Cei de la Antic ExLibris le-au pregătit surprize și adulților, în sensul în care cărțile de destinații turistice, cele istorice și cele de beletristică beneficiază de aceleași prețuri irezistibile. Aruncă o privire pe site și descoperă-le pe toate!

copyright © 2023 mesagerul.ro