Mesagerul.ro

Cât de utilă este mașina de surfilat într-o fabrică de textile?

Cât de utilă este mașina de surfilat într-o fabrică de textile?

Toate persoanele care lucrează în domeniul confecțiilor sunt nevoite să cunoască utilitatea mașinilor și a accesoriilor folosite, căci altfel nu și-ar putea desfășura activitatea în mod corespunzător. Cei aflați la început de drum sau cei pentru care croitoria este doar un hobby pot cere sfaturi și informații de la profesioniști, putând fi absolut convinși că le vor primi clar și concis.

De exemplu, există destul de multe persoane care nu știu ce este o mașină de surfilat, în principal pentru că noțiunea în sine de a surfila le este străină. Deși pare un termen complicat, semnificația lui este relativ simplă. A surfila înseamnă a întări marginile unei țesături cu scopul de a preveni destrămarea acesteia, cusătura realizată fiind mai rară decât cea realizată cu o mașină de cusut clasică. 

Utilitatea mașinii de surfilat în cadrul unei fabrici de confecții

Într-o fabrică de croitorie se lucrează de zor, în permanență. Sunetul mașinilor de cusut industriale se aude necontenit, zeci de materiale se transformă în piese vestimentare în câteva ore.

Pentru că acesta este un domeniu creativ, dar complex și care presupune un ritm alert de muncă, el presupune implicarea unei game largi de aparate și instrumente. Ca atare, dacă pentru uz casnic o mașină de cusut cu funcții simple este suficientă, pentru o fabrică sunt necesare atât mașini de cusut industriale, cât și mașini de surfilat și de brodat, la care se adaugă numeroase tipare, foarfeci de toate tipurile, papiote în toate culorile și realizate din materiale diverse, accesorii de înlocuire pentru mașinile de cusut și o mulțime de alte accesorii. 

Referitor strict la mașina de surfilat, dat fiind rolul său, pe care l-am menționat anterior, este evidentă utilitatea ei într-o fabrică de creație vestimentară. Reușita unui articol vestimentar depinde într-adevăr și de calitatea materialului din care este realizat, dar și de rezistența cusăturilor, iar aici ne referim cu precădere la marginile articolului. Nimeni nu își dorește să achiziționeze o haină ale cărei margini se destramă ușor. Tocmai de aceea, croitorii folosesc aceste mașini speciale cu funcție de surfilat pentru a furniza marilor lanțuri de magazine produse impecabile, pe care să le achiziționăm cu toată încrederea.

Bro Rom – furnizorul de încredere al fabricilor de confecții din România

Compania Bro Rom este, de mulți ani, furnizorul de încredere al multor fabrici de confecții din România. Gama de mașini de cusut industriale noi, la prețuri foarte avantajoase, abundă în modele foarte performante, capabile să susțină activitatea lucrătorilor din fabricile de confecții și să le permită acestora să realizeze articole vestimentare și țesături rezistente. 

Tot în oferta Bro Rom se regăsesc și mașini cu funcție dedicată de surfilare, mașini de brodat și mașini cu funcții 2 în 1, dar și accesorii și piese necesare bunei funcționări a acestora. Echipa de specialiști Bro Rom este dispusă să răspundă întrebărilor dumneavoastră și să vă ofere informații utile, care să vă ajute să luați o decizie corectă.

Cât despre investiția în astfel de mașini, nu mai încape îndoială că valoarea acesteia nu ar trebui să fie atât de însemnată, mai ales pentru o fabrică de confecții, care are ca principală activitate producția textilă de calitate. În orice caz, în oferta Bro Rom prețurile sunt dintre cele mai avantajoase, raportate la eficiența și ergonomicitatea produselor oferite. Alegând oricare dintre mașinile de cusut, de surfilat sau de brodat din portofoliul lor aveți garanția produsului eficient, cu o durată de exploatare îndelungată.


copyright © 2023 mesagerul.ro