BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ce înseamnă să ai un loc de muncă într-un studio de videochat?

Ce înseamnă să ai un loc de muncă într-un studio de videochat?

Videochat-ul nu a fost niciodată privit cu ochi buni, în special de cei/de cele care nu au curajul de a lucra într-un asemenea domeniu. Oare de ce aruncă oamenii vorbe grele înainte de a cunoaște, de ce își dau cu părerea și promovează o imagine negativă despre această industrie, când nici măcar nu știu ce presupune un loc de muncă într-un studio de videochat?

Cel mai probabil, este vorba despre o frustrare, născută din insatisfacția salarială sau din nemulțumirea de a avea un job stresant, în timp ce modelele care lucrează în domeniul amintit au un stil de viață boem și nenumărate beneficii. Și totuși, nu rezolvăm nimic dacă le judecăm sau dacă aruncăm cu vorbe aspre înspre ele. Ori ne asumăm comoditatea pe care ne-o oferă locul de muncă actual, ori căpătăm mai mult curaj și încercăm ceva nou, ceva ce altfel am critica.

Să lucrezi într-o agenție de videochat nu presupune o muncă ilegală sau înjositoare. Pentru a te convinge de acest lucru, îți vom explica în continuare ce presupune un astfel de job.

Job-ul într-un studio profesionist – activități recurente

Din momentul în care acceptă o ofertă de angajare în videochat, în care sunt stabilite clar o serie de reguli de bază, viitorul model poate să își înceapă activitatea și să-și organizeze programul conform contractului.

În cele mai multe agenții, programul este flexibil, fiecare colaboratoare având posibilitatea să și-l facă în așa fel încât să își îndeplinească toate celelalte îndatoriri (multe dintre modele sunt studente sau mame). Ziua și-o începe fiecare cum dorește: cu un mic dejun sănătos și gustos acasă sau la agenție, alături de colege; la sala de fitness; ducându-i pe copii la școală; participând la cursurile de la facultate etc.

Indiferent de modul în care fetele aleg să își petreacă dimineața, un lucru este cert: trebuie să își facă norma de opt ore pe zi, la fel ca în cazul oricărui alt job. Aceasta este partea peste care multe persoane trec, având impresia că modelele lucrează foarte puțin (cu jumătate de normă). De fapt, de multe ori, acestea își desfășoară activitatea chiar și peste program. Asta însă de întâmplă voit, căci știu că orele suplimentare înseamnă pentru ele un venit în plus.

Legat de activitatea în sine, trebuie să facem o mențiune importantă: videochat-ul se încadrează în două mari categorii Non-Adult și Adult. În funcție de alegerea fiecăreia, activitatea va avea loc ușor diferit. În ambele cazuri însă, se pune accentul pe latura conversațională. Dacă vorbim despre secțiunea Non-Adult, interacțiunea virtuală pornește de la comunicare și rămâne la acest stadiu.

În cazul categoriei Adult, comunicarea se întrepătrunde armonios cu senzualitatea și arta seducției, însă este foarte important de știut că nimic nu se întâmplă fără acordul modelului, care poate impune anumite limite în ceea ce privește comportamentul și cerințele interlocutorului său.

Descoperă oferta WOW Agency!

Cam așa stau lucrurile în toate agențiile, însă nu putem spune că peste tot există aceleași reguli. Despre WOW Agency știm sigur că este un studio cu adevărat profesionist, în care activitatea se desfășoară așa cum am prezentat-o în acest articol.

Așadar, în cazul în care crezi că te pliezi pe modul lor de organizare și de lucru, contactează-i la numerele de telefon regăsite în pagina de contact a site-ului wow-agency.ro, pentru a stabili un interviu.

Ai curajul de a încerca ceva nou, ai curajul de a-ți îndeplini visurile prin intermediul unui job de vis, fără stres și cu un venit considerabil!

copyright © 2023 mesagerul.ro