BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cum știi că ai ales cel mai bun blat de baie din quartz?

Cum știi că ai ales cel mai bun blat de baie din quartz?

Fie că plănuiești o renovare a băii sau ești în etapa în care alegi accesoriile sau alte elemente de mobilier pentru baia din noua ta casă, vei descoperi că alegerea blatului se va dovedi un proces care implică ceva mai mult decât un drum la magazin.

Așa că, în cazul în care și tu ești o persoană foarte nehotărâtă, în general, sau care pur și simplu devine descumpănită atunci când vede multitudinea de opțiuni care există pe piață, atunci poți să simplifici procesul și să alegi un blat pentru baie din quartz.  Specialiștii recomandă acest tip pentru că are mult mai multe avantaje decât cele confecționate din alte materiale, ceea ce face ca raportul calitate-preț să fie unul foarte avantajos.

Pe piață vei găsi, în general, o mulțime de modele, cu diverse nuanțe și texturi, așa că mai jos îți prezentăm câteva criterii de care ar trebui să ții cont atunci când alegi produsul potrivit.

Blatul de baie din quartz: criterii de care să ții cont când îl alegi

Dacă ai decis deja că ai găsit un blat de baie din quartz ideal, atunci ar fi bine ca înainte să faci achiziția propriu-zisă să îl supui unor mici teste, care să îți garanteze că ai ales, într-adevăr, cea mai bună variantă disponibilă pe piață.

           Ia în calcul părerea consultantului de specialitate

Dacă vrei să fii sigur că alegi cea mai bună variantă disponibilă pe piață, atunci nu ignora niciodată părerea consultanților. Pe lângă faptul că experții companiei pe care ai ales-o vor ști ce model să îți recomande, vor lua în calcul și detalii precum îmbinarea cât mai armonioasă cu elemente precum chiuveta sau masca, în așa fel încât efectul final să fie unul cât mai plăcut ochiului.

În plus, s-ar putea să îți sugereze diverse prelucrări care dau un plus de valoare produsului final la care nu te-ai gândit și nici măcar nu aveai habar ca se pot realiza. De asemenea, poți fi consiliat și pentru achiziționarea unor elemente extra, care să completeze fericit designul încăperii: un lavoar deosebit, un suport interesant pentru prosoape, un mobilier pentru depozitare mai ieșit din tipare etc.

           Verifică reputația companiei producătoare

În zilele noastre este foarte ușor să verifici reputația unei companii: este de-ajuns să intri pe Google sau pe Facebook și să vezi ce review-uri au lăsat alți clienți.

Verificarea reputației magazinului de unde ai decis să cumperi blatul din quartz pentru baie se poate dovedi foarte utilă. În felul acesta te asiguri că serviciile sau produsele pe care ai pus ochii sunt sunt de încredere și că mai târziu nu vei avea surpriza neplăcută să constați că produsul nu este realizat la standardele de calitate pe care ți le-ai dorit sau că montajul a fost făcut necorespunzător.

           Nu uita să te asiguri că produsele sunt certificate și au garanție

Marele avantaj al acestor blaturi este, desigur, rezistența: pot rezista chiar peste 25 de ani de folosire intensă. În plus, sunt rezistente și la zgârieturi, pete și căldură, fiind foarte ușor de întreținut (întreținerea ușoară, alături de rezistența de excepție, contribuind la menținerea aspectului impecabil pe termen lung). Desigur, aceste avantaje sunt garantate doar dacă produsul este achiziționat de la o companie de încredere, care pune accentul pe calitate și profesionalism.

La Prowest găsești partenerul de încredere de care ai nevoie. Blaturile pentru baie din quartz Prowest sunt de înaltă calitate, proiectate și executate cu cea mai mare atenție, și vin însoțite de garanții de 5 ani, precum și de certificatul internațional NSF 51. De asemenea, și în cazul blaturilor pentru bucătărie din compozit Prowest garanția este tot de cinci ani, lucru care ar trebui să fie oferit de toți producătorii.

            Caută o companie care să îți ofere posibilități multiple

Nu doar seriozitatea companiei de unde urmează să achiziționezi produsul contează, ci și serviciile pe care aceasta le oferă. Pentru a te bucura, așadar, de o alegere perfectă, selectează un furnizor care să-ți ofere cât mai multe variante de produs. Astfel, îți poți permite să alegi între mai multe tipuri de materiale, nuanțe, finisaje și texturi ale suprafeței (mat, lucios, rockface etc.).

De asemenea, încearcă să triezi companiile și în funcție de serviciile conexe pe care le oferă. În cazul achiziționării unui blat (un produs ce necesită o investiție substanțială), este importantă atât calitatea materialului din care este creat, cât și serviciile conexe: proiectarea (care trebuie să răspundă perfect exigențelor spațiului unde va fi aplicat), execuția (care trebuie realizată cu utilaje performante astfel încât să te bucuri pe deplin de un design elegant, o calitate a execuției superioară, dar și de rezistență impecabilă), transportul/livrarea (care trebuie realizată cu maximum de atenție), montajul (ce necesită priceperea unor persoane cu experiență) și, desigur, consilierea primită (atât cea ante vânzarea, cât și cea post-vânzare).

Nu în ultimul rând, este foarte important cum se comportă furnizorul ales, dacă și cât de repede rezolvă eventualele probleme/defecte care, vrem nu vrem, pot apărea deseori în procesul de amenajare.

Descoperă gama de blaturi pentru baie și bucătărie din quartz Prowest!

Blaturile, pentru baie și bucătărie, comercializate de compania Prowest se remarcă în primul rând prin calitatea materiei prime folosite.

Prowest importă lastre de quartz/ceramică de la mai multe brand-uri, producători renumiți din domeniu, materie primă pe care o transformă, prin prelucrări speciale pe utilaje performante, în produse unicat, care corespund și celor mai exigente cerințe de design, rezistență și funcționalitate – clientul are posibilitatea să opteze pentru o varietate de culori, nuanțe și texturi, Prowest fiind singura companie din România care asigură o astfel de gamă (peste 150 de nuanțe în ofertă, din care peste 80 de modele aflate permanent în stoc).

Ce ar mai trebui să cunoști? În portofoliul Prowest se găsesc blaturi realizate din quartz compozit ideale pentru orice tip de baie sau bucătărie, cu diverse profilări de cant și margini frontale/laterale cu înălțimi de la 4 cm până la 15-25 de cm, blaturi montate direct pe mobila de baie sau bucătărie sau blaturi suspendate, instalate pe structură metalică, cu decupaje prelucrate pentru montarea lavoarelor pe blat sau sottotop. Descoperă mai multe informații accesând proweststone.ro!

copyright © 2023 mesagerul.ro