Mesagerul.ro

Masini de taiat electrice

Masini de taiat electrice

TAIETOR ELECTRIC

 

Polizor, taietor portabil electric sau masina mobila de taiat placi ceramice?

 

Ori de cate ori avem de a face cu taieturi pe materiale precum portelan, placa ceramica, piatra naturala, sau in situatiile in care nu putem folosi un taietor manual, alegem sa folosim o optiune electrica, cum ar fi un polizor, un taietor portabil electric sau un taietor de cap mobil.

Aceste solutii de taiere sunt cele mai frecvente practici. Sa le enumeram si sa intelegem punctele voastre de vedere.


Polizorul:

Masina care este intotdeauna prezenta in fiecare lucrare, reabilitare sau reformare / renovare. Utilizata pentru taierea placilor de ceramica, portelan, piatra naturala, metale etc. Cu o gama larga de posibilitati de adaptare prin folosirea discului corespunzator. De asemenea, este considerata ca fiind una dintre cele mai periculoase masini din industrie. O masina usoara cu rotatii ridicate, fara a fi nevoie de alimentarea cu apa.Taietor portabil:

Taietorul portabil, mai usor de recunoscut in sectorul reformelor / renovarilor. O masina care necesita apa, avand mai multe optiuni de taieturi. De asemenea, ofera conditii de siguranta pentru utilizator. Suficient de usor pentru transportare sau pentru deplasarea in orice punct al locului de munca. Ofera o precizie mai mare decat taierea cu polizorul precum si posibilitatea de a taia orice lungime a materialului fara intrerupere.Masina mobila de taiat placi ceramice:

O masina mobila de taiat placi ceramice, ofera o precizie si o siguranta mult mai mare fata de cazurile enumerate anterior. Mai des intalnita in cadrul santierelor in constructii, ateliere si reabilitari. O masina care necesita apa pentru procedura de taiere care sa permita taierea de cea mai buna calitate a oricaruia dintre materiale, folosind un disc diamantat specific.


copyright © 2023 mesagerul.ro