BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Un body personalizat pentru bebe, ideea perfectă de cadou pentru un baby shower

Un body personalizat pentru bebe, ideea perfectă de cadou pentru un baby shower

Momentul în care una dintre prietenele tale te anunță că va deveni mamă trebuie marcat inclusiv printr-un cadou pentru cel mic. De obicei, acest cadou este oferit la „baby shower” sau la petrecerea de dinaintea nașterii bebelușului, iar alegerea lui poate să dureze ceva timp, mai ales atunci când nu știi ce anume se dăruiește în asemenea circumstanțe.

Majoritatea persoanelor invitate la aceste petreceri tematice tind să facă daruri haioase sau pur și simplu inedite, uitând că, în cazul unei proaspete mămici, latura practică a unui cadou s-ar putea dovedi mult mai importantă. Așa că de ce să nu alegi să oferi un articol vestimentar util, precum un body personalizat pentru bebe? Pe lângă faptul că îi va fi de mare ajutor în primele luni de viață ale celui mic, vei putea plusa și la capitolul creativitate, având în vedere că poți să imprimi pe această hăinuță un mesaj haios.

Dacă încă mai stai pe gânduri cu privire la achiziționarea unui asemenea cadou, iată câteva motive care te-ar putea convinge că body-urile pentru bebeluși personalizate sunt cea mai bună alegere.

Body pentru bebe personalizat: de ce este cea mai bună alegere?

Practice și foarte confortabile, body-urile personalizate pentru bebe vor bucura orice viitoare mamă care le primește în dar. În plus, așa cum aminteam mai sus, dacă vin însoțite și de mesaje haioase, atunci șansele să dai greș cu un astfel de cadou se apropie de zero.

Comparativ cu alte hăinuțe destinate micuților, acest articol vestimentar are mai multe avantaje, printre care și următoarele:

           Este foarte confortabil

Pe lângă faptul că personalizarea îl transformă într-un cadou unic, gândit special pentru bebelușul căruia i-l oferi, un astfel de obiect vestimentar este și foarte confortabil. Body-urile personalizate pentru bebeluși de la Ruvix, de exemplu, sunt confecționate din 96% bumbac și 4% elastan. Această combinație de materiale este considerată ideală, întrucât bumbacul lasă pielea să respire, în timp ce elastanul ajută hăinuța să se muleze cât mai bine pe corpul copilașului.

           Menține constantă temperatura corpului

Spre deosebire de articolele de îmbrăcăminte realizate din materiale sintetice, un body personalizat pentru bebe de la RUVIX ajută la menținerea constantă a temperaturii corpului atât pe timpul verii, cât și în perioadele foarte friguroase. Mai precis, un asemenea obiect vestimentar păstrează căldura iarna, în timp ce vara poate deveni foarte răcoros, pentru că nu lasă pielea să transpire și absoarbe umezeala.

           Protejează pielea

Așa cum aminteam mai sus, un body pentru bebe are grijă de pielea sensibilă a nou-născutului, prevenind astfel apariția iritațiilor, a mâncărimilor sau a alergiilor. Pielea bebelușilor este foarte fină, prin urmare devine foarte vulnerabilă atunci când este expusă la particule provenite din aer sau la diverse țesături. Un body este non-alergenic și foarte blând cu pielea, ceea ce înseamnă că pielea copilașului căruia i-l faci cadou nu va avea de suferit.

           O sursă constantă de zâmbete

Dacă alegi să personalizezi body-ul cu un mesaj haios sau cu o imagine amuzantă, poți să fii sigur(ă) că, ori de câte ori bebelușul prietenei tale îl va purta, îi va face pe cei din jur să zâmbească. Body-urile de la RUVIX, de exemplu, pot fi imprimate cu imagini, texte, modele grafice, fotografii, într-un timp relativ scurt, de doar 24 de ore. Așadar, poți să apelezi la această variantă și în cazul în care ai nevoie de un cadou care să fie gata foarte repede.

RUVIX – cele mai frumoase cadouri pentru bebeluși

Dacă și tu te-ai convins că un body pentru bebe este cadoul ideal pentru acel baby shower la care urmează să mergi, atunci te invităm să intri pe ruvix.ro și să descoperi unele dintre cele mai drăgălașe și confortabile modele.

Pentru ca efectul să fie cu adevărat spectaculos, nu uita ca după ce împachetezi cadoul să îi adaugi și o felicitare inedită, cu câteva rânduri în care să îi feliciți pe viitorii părinți.

copyright © 2023 mesagerul.ro