Mesagerul.ro

A fost publicată tematica și bibliografia pentru concursurile de admitere la școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române! Vezi despre ce este vorba

Anunț de interes pentru tinerii interesați să devină jandarmi: a fost publicată tematica și bibliografia pentru concursurile de admitere!   Pe site-ul Jandarmeriei bistrițene au fost publicate tematica și bibliografia necesare a fi studiate de către cei care doresc să susțină examenul de admitere la una dintre școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române. Accesând pagina […] Articolul A fost publicată tematica și bibliografia pentru concursurile de admitere la școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române! Vezi despre ce este vorba apare prima dată în Stiri Bistrita - Ziare Bistrita - Gazeta de Bistrita -Stiri online.

A fost publicată tematica și bibliografia pentru concursurile d

Pe site-ul Jandarmeriei bistrițene au fost publicate tematica și bibliografia necesare a fi studiate de către cei care doresc să susțină examenul de admitere la una dintre școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române.Accesând pagina următoare http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3, toți tinerii interesați se vor putea informa cu privire la materialele pe care le vor studia dacă doresc să fie admiși la una dintre unitățile postliceale de învățământ ale M.A.I.„Precizăm faptul că subiectele vor conține întrebări din: Limba Română în proporție de 40%, o limbă străină 15%, legislație specifică M.A.I. 20%, respectiv Educație Civică și Cetățenească – exerciții de evaluare a capacității de analiză și sinteză, precum și exerciții privind deprinderea raționamentului logic, în proporție de 15%.Sunt recomandate toate manualele școlare alternative elaborate și aprobate prin ordinele Ministerului Educației, aflate în vigoare în anul școlar 2020-2021, din materia cărora se stabilesc subiectele de concurs. Subiectele nu vizează conținutul unui manual anume”, transmite IJJ Bistrița-Năsăud.Informații suplimentare se pot obține la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, int.: 24.535, 24.536.

copyright © 2022 mesagerul.ro