BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ioan Turc, declarație după ce Primăria Bistrița a fost obliga

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a criticat administrația locală din Bistrița pentru decizia de a concedia trei polițiști locali. Aceștia au acționat în instanță instituția și au câștigat, iar Primăria Bistrița este nevoită acum să îi reangajeze și să le plătească retroactiv salariile. ”Viceprimarul Niculae a fost ridiculizat de două instanțe judecătorești, care […] Articolul Ioan Turc, declarație după ce Primăria Bistrița a fost obligată de instanță să reangajeze trei polițiști locali și să le plătească retroactiv salariile: ”Administrația publică nu se face cu diletanți” apare prima dată în Stiri Bistrita - Ziare Bistrita - Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Ioan Turc, declarație după ce Primăria Bistrița a fost obligată de instanță să reangajeze trei polițiști locali și să le plătească retroactiv salariile: ”Administrația publică nu se face cu diletanți”

”Viceprimarul Niculae a fost ridiculizat de două instanțe judecătorești, care i-au anulat definitiv decizia trecută en-fanfare, în 2019, prin Consiliul Local Bistrița, cu care concedia 3 polițiști locali în numele unei pretinse reorganizări. Primăria municipiului e obligată acum să-i reangajeze și să le plătească retroactiv salariile (totalizând în jur de 40.000 de euro), imaginea instituției aflate în slujba cetățeanului fiind serios șifonată”, a spus Ioan Turc.Sursa citată completează că Primăria Bistrița va trebui să îi reangajeze pe cei trei polițiști și să le plătească retroactiv salariile. ”Dar marea problemă abia urmează. Chestionat aseară de un jurnalist dacă va plăti din banii lui cei 40.000 de euro, vicele Niculae, vizibil iritat, a recunoscut că a pierdut procesele intentate de angajații demiși abuziv, dar nici vorbă să pună el banii. Nu. Îi va plăti Primăria, din banii bistrițenilor. Și asta nu e totul. Oamenii vor fi reangajați și plătiți pentru un an în care nu au muncit efectiv, dar ilustrul viceprimar anunță cu emfază că îi va da din nou afară, printr-o nouă hotărâre trecută rapid prin Consiliul Local. Adică, peste un an de procese, să ne trezim cu alți 40.000 de euro ce trebuie plătiți din taxele și impozitele noastre. E deja o sfidare pe bani publici, ducerea în derizoriu a Primăriei Bistrița și de-a dreptul un abuz prostesc pe care viceprimarul Niculae nu se teme să-l orchestreze. Administrația publică nu se face cu diletanți, iar bistrițenii știu deja asta! Stop și la loc comanda!”, a mai adăugat Turc.

copyright © 2022 mesagerul.ro