BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Opriți moartea de pe șosele! Inițiativa unui polițist care s-a săturat să vadă victimele accidentelor rutiere. Ce măsuri propune?

Opriți moartea de pe șosele! Inițiativa unui polițist care s-a săturat să vadă victimele accidentelor rutiere. Ce măsuri propune?

Sebastian Drimbe este un polițist din județul Bihor, care se află în slujba statului și a cetățenilor de 15 ani. Acesta susține că s-a săturat să vadă accidente rutiere cu victime, printre care se află uneori și copii, așa că a inițiat o petiție pentru înăsprirea actualelor sancțiuni pentru încălcarea legislației rutiere.„De 15 ani de când sunt în slujba statului și a cetățenilor, am văzut multe accidente rutiere cu victime. Multe, multe, parcă tot mai multe în ultimii ani. Printre victime, din nefericire, sunt și copii.Deși numărul victimelor de pe șosele a crescut întruna în ultimii ani, nu a apărut nicio măsură eficientă din partea legiuitorilor de a scădea numărul accidentelor rutiere.Eu, unul, m-am săturat! M-am săturat să văd cu mor oameni și copii nevinovați pe șoselele țării.Amenzile nu sunt suficiente. Consider că singurul mod în care conducătorii auto pot fi determinați să nu mai accelereze iresponsabil, să nu mai depășească pe linie continuă, să nu mai urce băuți la volan și să conducă mai preventiv este înăsprirea măsurilor complementare la anumite abateri”, susține polițistul.De asemenea, pol..

copyright © 2023 mesagerul.ro