BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI maramures

Emisiune LIVE: Deputatul Darius Pop, primul demnitar invitat in s..


Darius Pop, deputatul AUR Maramures a fost față in față cu jurnalista Ana Avram. Temele abordate au vizat comunitatea locala si judeteana, dar si raspunsuri fata..

VIDEO-Ultimul sunet de clopoțel pentru absolvenții claselor a X..


Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și-au luat astăzi rămas bun de la dascălii care i-au format și îndurmat în cei patru ani..

Emisiune LIVE: ALTERNATIVE cu jurnalistul Leontin Cupar și antre..


Invitatul de astăzi, 26 mai 2022, al jurnalistului Leontin Cupar este antreprenorul Florin Bancoș. Tema emisiunii: Constructiile civile, industriale sau private, a..

ACTUALIZARE – Întreruperi în furnizarea apei potabile din cau..


SC VITAL SA: Informăm consumatorii din localitatea Ulmeni și satele aparținătoare că datorită faptului că stația de tratarea apei din Ulmeni nu este încă a..

Primăria Baia Sprie începe un proiect de valorificare a patrimo..


Primăria Baia Sprie începe alaturi de Asociația Mineritului Maramureșean și CJ Maramureș un proiect de promovare și valorificare a patrimoniului minier de mar..

Agenția Ulmeni: Întreruperi în furnizarea apei potabile din ca..


S.C. VITAL S.A. – Agenția Ulmeni își anunță consumatorii din localitatea Ulmeni și satele aparținătoare că joi, 26 mai 2022, în intervalul orar 09.00 –..

Romeo Dobocan și Ana Avram vă spun Bună dimineața, Baia Mare!..


Dublarea prețului cerută de Drusal a fost respinsă. AGA a acceptat o modificare de aproape 4 ori mai mică. Operatorul a anunțat înainte de votul din AGA că nu..

Teatru: Publicul băimărean este invitat la comedia ”Arta adul..


Vineri, 27 mai, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la comedia ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu. ..

Cupa ASPR 2022 la fotbal..


I.S.U. Maramureș organizează, prin intermediul Asociației Sportive a Pompierilor Români, Competiția de minifotbal- cupa ASPR- ediția 2022. Competiția a debuta..

Maşină căutată de autoritățile din Polonia, oprită în vam..


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Touran, ce figura ca fiind căuta..

Amenzi în cuantum de 125.500 lei aplicate agenților economici d..


Au fost controlați un număr de 65 de agenți economici, 41 în domeniul relațiilor de muncă și 24 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind..

Când avem nevoie de suplimentarea cantității de Vitamina D?..


Recomandările generale din ghidurile internaționale privind cantitatea de vitamina D necesară pe zi (exprimată în unități internaționale), la persoanele săn..

Xenofobia care ucide România..


Suntem teribili în felul cum ne lăsăm manipulați de pseudo-personalități și mass media aservită financiar și politic. O țară a paradoxurilor în care ai v..

Zoomenirea, miercuri, la Teatrul Municipal Baia Mare..


Miercuri, 25 mai, de la ora 19.00, la sala studio a Teatrului Municipal Baia Mare va avea loc a treia premieră din stagiunea aceasta, în colaborare cu Asociația C..

N-ai primit încă pubelele pentru reciclabil? SUNĂ la ADI Deșe..


ANUNȚ: Cei care locuiți în zona de case a orasului Baia Mare și nu ați primit până acum pubele, nu uitați să vă înscrieți pe lista deschisă de ADIGIDM M..

Dublarea prețului cerută de Drusal, respinsă. AGA a acceptat o..


Majoritatea membrilor AGA de pe Zona 1 a ADIGIDM a votat ieri modificarea tarifului de colectare în cele 31 de UAT-uri componente. Începând cu 1 iunie 2022, tarif..

Emisiune LIVE: Diana Ilut vă spune Bună dimineața, Baia Mare! ..


Diana Ilut a fost prezentă în cadrul emisiunii matinale ”Bună dimineața, Baia Mare! Bună dimineața, Maramureș!”. Diana Iluț este administratorul Agenție..

Mai multe localități, fără apă. Echipele VITAL intervin..


Datorită unei conducte care s-a spart, mai multe localități au rămas fără apă potabilă. Este vorba despre Satu Nou de Jos, Coltău, Coruia, Culcea, Săcălă..

Ajutoare pentru ucraineni de la cadrele Penitenciarului Baia Mare..


Cadrele Penitenciarului Baia Mare alături de membrii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare, filiala Baia Mare, Sindicatului Pro Veritas Baia Mare..

Acțiuni de amploare a polițiștilor rutieri maramureșeni..


Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, polițiștii din Ulmeni și polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au organizat și desfășurat acțiuni pe ..

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Simplificăm procedura de adopţ..


PSD simplifică procesul de adopție din România și realizează, în premieră, o centralizare la nivel național cu privire la copiii aflați în situații de ris..

Tânăr de 26 de ani urmărit în trafic de polițiștii băimăr..


Totul a început de pe Aleea Serelor când polițiștii au observat autoturismul care circula pe interzis. Oamenii legii au încercat să-l oprească însă tânăru..

De beat ce a fost, un șofer din Seini a pus la pământ indicato..


Azi-noapte, polițiștii din Seini, în timp ce se aflau în patrulare, au identificat un autoturism, care se deplasa din direcția municipiului Baia Mare înspre or..

Sibian reținut după ce a tâlhărit un bătrân de 98 de ani di..


În urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, sprijiniți de Grupa Canină de la IPJ Maramureș, au identificat ..

58 de permise reținute și 112 amenzi aplicate vitezomanilor, de..


Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaboarare cu Serviciul Rutier Satu Mare, Biroul Rutier Sighetu Marmației și Formațiunea Rutieră Seini au organi..

Cătălin Cherecheș, primar: Pista pentru biciclete se va realiz..


Continuăm reabilitarea malurilor Săsarului. Amenajăm zone de promenadă și relaxare și pistă de biciclete și pe malul stâng al râului Săsar, a precizat pe ..

Baia Mare: Alte 46 de stații de încărcare gratuită a mașinil..


Consilierii locali au dat curs propunerii venite din partea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș de a extinde rețeaua de stații de încărcare p..

Expoziție-“Primăvara în imagini”..


Vineri, 20 mai, a avut loc vernisajul expoziției “Primăvara în imagini”, organizat în cadrul concursului cu același nume, aflat anul acesta la cea de-a VI-a..

”Martirii Crezului”, seminar desfășurat în zona fostului D..


În zona fostului Depozit de Dinamită al Exploatării Miniere din Baia Sprie (Puțul 5) a avut loc ieri, 20 mai, seminarul Centrului de informare și documentare ..

“Domnițele râului” la ultima deplasare stagională..


Eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc vă propune duminică 22 mai meciurile penultimei etape din faza play-off-ului respectiv cel al play-out-ului. Ce..

copyright © 2022 mesagerul.ro