BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit viz

De Ziua Internațională a Muzeelor, cinci muzee din Baia Mare oferă acces gratuit vizitatorilor. ”Consiliul Județean Maramureș vă invită prin instituțiile de cultură din subordinea sa, respectiv: Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Satului, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare și Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare la ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUZEELOR. Începând cu anul 1977, pentru a crește gradul de conștientizare al publicului privind rolul muzeelor în dezvoltarea societății, Consiliul Internațional al Muzeelor a stabilit ca ziua de 18 […] The post Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit vizitatorilor appeared first on Ziarul de Maramures.

Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit vizitatorilor

De Ziua Internațională a Muzeelor, cinci muzee din Baia Mare oferă acces gratuit vizitatorilor. ”Consiliul Județean Maramureș vă invită prin instituțiile de cultură din subordinea sa, respectiv: Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Satului, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare și Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare la ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUZEELOR. Începând cu anul 1977, pentru a crește gradul de conștientizare al publicului privind rolul muzeelor în dezvoltarea societății, Consiliul Internațional al Muzeelor a stabilit ca ziua de 18 […]

The post Baia Mare: Miercuri, 18 mai, cinci muzee oferă acces gratuit vizitatorilor appeared first on Ziarul de Maramures.

copyright © 2022 mesagerul.ro