BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

SC VITAL: Care sunt condițiile de branșare la sistemul public d

Regulamentul de organizare si funcționare a Serviciului public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, consolidat și armonizat pentru județul Maramureș, aprobat prin Hotărârea ADI – Maramureș nr. 1/2013 prevede branșarea la sistemul centralizat de alimentare cu apă. Art. 106 Un utilizator trebuie să aibă, de regulă, un singur branşament de apă. Art. 107 (1) Branşarea tuturor utilizatorilor de apă, persoane fizice sau juridice, la reţelele de alimentare cu apă se poate face doar în baza avizului definitiv, eliberat de operator la cererea utilizatorului, pe baza proiectului de execuţie. (2) Eliberarea avizului de branşare se realizează în două faze, […] The post SC VITAL: Care sunt condițiile de branșare la sistemul public de alimentare cu apă potabilă? appeared first on Ziarul de Maramures.

SC VITAL: Care sunt condițiile de branșare la sistemul public de alimentare cu apă potabilă?

Regulamentul de organizare si funcționare a Serviciului public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, consolidat și armonizat pentru județul Maramureș, aprobat prin Hotărârea ADI – Maramureș nr. 1/2013 prevede branșarea la sistemul centralizat de alimentare cu apă. Art. 106 Un utilizator trebuie să aibă, de regulă, un singur branşament de apă. Art. 107 (1) Branşarea tuturor utilizatorilor de apă, persoane fizice sau juridice, la reţelele de alimentare cu apă se poate face doar în baza avizului definitiv, eliberat de operator la cererea utilizatorului, pe baza proiectului de execuţie. (2) Eliberarea avizului de branşare se realizează în două faze, […]

The post SC VITAL: Care sunt condițiile de branșare la sistemul public de alimentare cu apă potabilă? appeared first on Ziarul de Maramures.

copyright © 2022 mesagerul.ro