Mesagerul.ro

"Un fleac! Ne-au ciuruit!", de Zoe Dantes

Un fleac! Ne-au ciuruit!, de Zoe Dantes

Sindromul Morții Subite, a apărut de niciunde. Interesantă denumire, nu?

Ai cui sunt acești oameni? De ce cad din picioare și mor, brusc, oamenii tineri, copii și mai ales sportivi?

Autoritățile nu mai pot ascunde mult timp acest fenomen sub o denumire de doi bani: SMS!

Până ce familiile celor ce pleacă în acest mod, nu cer explicații publice, nu vom afla adevărul!

De ce tac?! De ce nu cer explicații? De ce nimeni nu cere să se afle adevărul?!

Dintr-o dată, ca la un semnal, în toată lumea, persoane perfect sănătoase, cad răpuse instantaneu, fără vreo șansă de a primi ajutor de urgență. Nu pentru că el, ajutorul, nu ar ajunge la timp. Doar pentru că nu mai este nimic de făcut. AVC, infarct miocardic, probabil mezenteric, stop cardio-respirator, accelerarea bolilor autoimune, afecțiuni galopante ale ficatului, cancere galopante etc., ar fi diagnosticele. Orice om care a avut de-a face vreodată cu zona medicală știe că aceste diagnostice sunt efectele unor afecțiuni preexistente, nicidecum afecțiunea în sine! Este mai ușor să spui că oamenii mor instant din cauza Sindromului de moarte subită! Sforăitoare cuvinte. Vă aduceți aminte de termenul de "asimptomatic"? E simplu! Tot o minciună sfruntată! Pentru o gripă! Da, dar o gripă de lux! Mortală, au zis ei. Al cărei tratament era necesar imperativ în spitalele din toată lumea. Interesant este că majoritatea deceselor înregistrate cu această gripă de lux, au survenit în spitale. Cine a stat acasă, a reușit să scape cu viață în doi ani. De ce? Pentru că existau antivirale. Doar că ele nu se prea livrau. Știm toți ce s-a întâmplat. Toți! Doar că numai unii dintre noi acceptăm adevărul. Restul, nu!

Într-un final a apărut și serul minune! Gata. Lumea întreagă era salvată. Puteam respira ușurați. Luai serul și erai liber. O dată, de două ori, de trei. Ce să vezi însă? El trebuie luat de câte ori consideră politicul că trebuie luat. Nici nu mai contează! Acum!

Doar că, de un an, oamenii cad brusc. Din picioare. Și mor! Unii dintre specialiști zic că de la epuizare, alții zic că de la schimbările climatice, mai nou. Alții spun că e normal, unii strigă că de la căldură și prea multă mâncare. Dar nimeni, absolut nici un specialist nu iese public să explice cu subiect și predicat ce se întâmplă cu adevărat. Auzim de mii de procese, prin care oamenii acuză efectele serului magic.

Există deja rezultate la probele de sânge recoltate pacienților, a căror valori dau fiori reci pe șira spinarii.

ATPO, de 3000, când valoarea normală ar fi de mai mică de 34.

PTH, de 148, când valoarea normală ar fi între 15 și 65.

Feritina, de 6000, când valorile normale sunt între 98 și 637.

TSH, mai mare de 100, când valorile normale sunt între 0,4 și 4,2.

HEMOGLOBINA, de 8, când valorile normale sunt între 12 si 17,5.

Foarte ciudate rezultatele apărute în ultima vreme în laboratoarele de analize. Și nimeni nu spune nimic. Nimeni din cei ce ar trebui să iasă public. Pentru că omul simplu, nu știe ce înseamnă aceste valori prezentate mai sus. El știe doar că dintr-o dată nu se simte bine și e îndreptățit să afle de ce. În mod norm..

copyright © 2022 mesagerul.ro