Mesagerul.ro

Incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină luni, 16 august, la un incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș. ”Incendiul este localizat, se manifestă fără flacără în bucătărie, proprietara afectată de o posibilă inhalare de fum și atac de panică, nu este necesară evacuarea persoanelor din scara … Post-ul Incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină luni, 16 august, la un incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș. ”Incendiul este localizat, se manifestă fără flacără în bucătărie, proprietara afectată de o posibilă inhalare de fum și atac de panică, nu este necesară evacuarea persoanelor din scara …

Post-ul Incendiu de apartament, pe strada Gheorghe Doja apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

copyright © 2022 mesagerul.ro