Mesagerul.ro

STIRI satumare

Angajat al Spitalului Județean, condamnat la închisoare. Conduc..


Un angajat al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost condamnat la închisoare după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Acesta avea și alt..

A urinat pe florile proaspăt plantate și a fost amendat. Femeil..


Un sătmărean a urinat pe flori proaspăt plantate și s-a trezit față în față cu poliția. Bărbatul a fost filmat de două femei, iar într-un final s-a ales..

FOTO. Revoltător! Tânăr cu handicap, brutalizat de colegii de ..


Poliţiştii din Salonta au reţinut două persoane în cazul tânărului cu handicap din Mădăras, agresat de colegii de la brutăria unde este angajat, informeaz..

FOTO/VIDEO. Asociația Stea, care a ajutat sute de copii ai stră..


Asociația Stea împlinește azi 18 ani, timp în care a schimbat viața a peste 900 de persoane. Evenimentul a avut loc de la ora 13.00, în cadrul acestuia atât c..

Șoferul care a ucis în Italia o tânără (23 ani) din Carei, g..


Șoferul care a ucis în Italia o tânără din Carei a fost găsit după 20 de zile de căutări, informează opiniedecarei.com. Punct de cotitură în ancheta priv..

Sătmărean obligat să plătească amendă de 20.000 lei. A circ..


Un sătmărean este obligat să plătească o amendă în valoare de 20.000 de lei, asta după ce a circulat fără declarație în plină pandemie de Covid-19. Conc..

Majoratul Asociţiei Stea, 18 ani de existenţă..


Asociaţia Stea din Satu Mare şi­-a serbat în data de 1 octombrie 2022, începând cu ora 13.00, majoratul, 18 ani de existență. În cadrul evenimentul de sufle..

FOTO. Aurelia Fedorca, realeasă preledintele PSD Negreşti Oaş..


Aurelia Fedorca, realeasă preledintele PSD Negreşti Oaş. Vineri, 30 Septembrie a avut loc conferința de alegeri a noii conduceri a organizației PSD Negrești-Oa..

Câini abandonați de săteni la marginea orașului. Freelife cer..


Tot mai mulți câini sunt abandonați la marginea municipiului Satu Mare, spun reprezentanții asociației Freelife, care cer ajutorul sătmărenilor. Potrivit celo..

Alegeri interne: Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedor..


PSD Negrești-Oaș, se alătură celorlalte organizații din județ care îl susțin pe domnul Mircea Govor pentru funcția de președinte al organizației județene..

Județul Satu Mare, sub Cod galben. Ploi torențiale și descărc..


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben pentru mai multe județe din țară, inclusiv Satu Mare. Meteorologii anunță ploi t..

VIDEO/FOTO: EVENIMENT Un nou an universitar a început la Univers..


Un nou an universitar a început la Universitatea de Vest Vasile Goldiș”, Filiala Satu Mare. Festivitatea de deschidere a noului an universitar s-a desfășurat ..

Acum puteți să deveniți salvatori! Pompierii sătmăreni caut..


Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare continuă campania “Salvator din pasiune” și în anul 2022. Vino și tu în cal..

DECIZIE. Un fost președinte al CJ, a DEMISIONAT din funcția de ..


Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, și-a prezentat demisia din funcția de consilier județean, după 6 ani de mandat. Constatarea ..

Noi investiții în sistemul de sănătate din Țara Oașului..


Consiliul Județean Satu Mare, prin Compania Națională de de Investiții (CNI), va reabilita, moderniza, dota și extinde două corpuri de clădiri ale Spitalului ..

Sport și cultura generală la „Exatlonul Liceelor Sătmărene..


În cadrul Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare, a avut loc timp de două zile prima ediție a concursul de tip exatlon intitulat „Exatlonul Liceelor Sătmăr..

Spitalul din Negrești va fi modernizat. Investiție de zeci de m..


Consiliul Județean Satu Mare, prin Compania Națională de Investiții (CNI), va reabilita, moderniza, dota și extinde două corpuri de clădiri ale Spitalului Or..

FOTO. Ambulanță blocată în trafic de maşini parcate ilegal..


Ambulanță blocată în trafic de masini parcate ilegal. Azi în jurul orei 9.00 în zona Spitalului Județean de Urgență II (Spitalul Vechi) o ambulanţă rămas..

Ajutor de încălzire pentru iarnă. Din 17 octombrie se pot depu..


Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare anunță procedura de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței și a su..

FOTOPLANURI. URGENȚE ULTRAMODERNE la Satu Mare. Începem lucrăr..


Încep lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Pataki Csaba, președ..

ȘEFA de la PAȘAPOARTE, BABICI SIMONA, s-a PENSIONAT!!!..


Începând cu data de 03.10.2022 doamna comisar-șef de poliție BABICI SIMONA, șef al Serviciului Comunitar de Pașapoarte Satu Mare, încetează raporturile de se..

AJUTOARELE pentru ÎNCĂLZIRE. CÂND și UNDE pot fi DEPUSE DOC..


Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare anunță procedura de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței și a su..

FOTO. Începe extinderea Unității de Primire Urgențe. Consiliu..


Încep lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, anunță Consiliul Ju..

Bărbat oprit de polițiști în PTF Petea. A vrut să iasă din ..


Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autorităţile din Austria, un mandat europ..

Vitezomanii și ”zmeii” din trafic, lăsați fără permis..


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 29 septembrie a.c., activități de menținere a unui climat de o..

RAZII ale polițiștilor în CUIBURILE INFRACȚIONALE ale Sătma..


Ieri, 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică au desfășurat activități specifice pentru respectare..

DESPRE RĂSPUNDEREA PENALĂ A MINORILOR LA LICEUL IONIȚĂ G. AND..


Răspunderea penală a minorului este una dintre temele cele mai solicitate de către cadrele didactice și de părinți pentru întâlnirile pe care polițiștii le..

Anunț condoleanțe..


Suntem alături de managerul Robert Laszlo în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a soacrei dragi...

VIDEO. Cozma despre parcarea subterană: Este o victorie! Hotelul..


Deputatul Adrian Cozma a reacționat, în această dimineață, vineri, 30 septembrie, după ce Primăria Satu Mare a pierdut proiectul parcării subterane din Centr..

Jandarmii ne asigură de un sfârșit de săptămână în sigura..


Primul sfârșit de săptămână din octombrie aduce pentru sătmăreni câteva activități cultural artistice și sportive, la care jandarmii sătmăreni vor asig..

copyright © 2022 mesagerul.ro